Mini Terminator

650,00 €
Na zalogi
SKU
400428.ST
mibo-championchoice

Potrebujete dodatne informacije o izdelku ali vas zanima naročilo večje količine? Pokličite nas na 041 669 111 ali pa nam pošljite povpraševanje.

Pošlji povpraševanje




Mini Terminator ali Mini-T je fantastični model za pobočno jadranje, pa naj bo tekmovalno ali za zabavo. Moderna oblika kril in zelo tanek profil krila (Norbert Habe) pripomoreta, da je krilo na zunanji strani lahko, to pa omogoča zelo ostre zavoje in vsesplošen odličen odziv. Model je enostavno vodljiv in ima odlične letalske sposobnosti. Trdna izvedba repa omogoča zelo velike hitrosti. Načrt modela je bil izdelan računalniško, nato pa so bili kalupi izrezkani s pomočjo CNC strojne opreme, tako je zagotovljena izredna točnost profila krila.


Močna, a obenem lahka kabina zagotavlja enostaven dostop do prostora za dodatno obtežitev. Mini-T se razlikuje zaradi krila iz dveh delov in V-repa ki ga tudi lahko razstavimo. Ko je razstavljen, zavzema bistveno manjši prostor od drugih eno-delnih modelov klase 1,5 m. To pa lahko učinkovito poenostavi vaše premike.

Enostaven prenos pa ga ne prikrajša letalskih sposobnosti večjega modela. V trupu je pod krilom zadosti prostora za obtežitev, ki je potrebna, da lahko mini-T žvižga napobočju!

Kakovost je izredna! Mini-T je votle izdelave v CNC oblikovanih kalupih. Model je popolnoma tovarniško skončan. Vse krmilne površine so na spodnji strani elastično povezane, brez reže, zgoraj pa imajo polkrožna tesnila, da je reža zmanjšana na minimum. Potrebno je le vgraditi RV sistem. Trup je iz Kevlarja, kar omogoča brezhibno delovanje s 2,4 GHz RV napravami.  

Krila so izdelana poplnoma iz spread tow pletenega blaga iz karbonskih vlaken , kar zagotavlja izredno torzijsko in vsevpreko trdnost. 

Možno je model opremiti z elektro pogonom, v kabinskem delu trupa je dovolj prostora za motor z reduktorjem in akumulator Li-po 4s kapacitete do 2200 mAh.

OPCIJE:

KABEL SET
WING BAGS MINI T







TEST MINI T- AUFWIND 2/2011

Tehnični podatki
ProizvajalecMibo-ChampionChoice
VerzijaARF
Razpon-
Površina kril-
Profil krila-
Dolžina-
Teža-
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Mini Terminator
Vaša ocena