Začetniški model BETA 1400 V2

7-21 delovnih dni
Na voljo samo še %1
SKU
ST1479

Potrebujete dodatne informacije o izdelku ali vas zanima naročilo večje količine? Pokličite nas na 041 669 111 ali pa nam pošljite povpraševanje.

Pošlji povpraševanje

BETA 1400 je šolski trenžni model jadralnega letrala s pomožnim brezkrtačnim elektromotorjem. Izdelan je iz trpežnega ekstrudiranega polipropilena EPP. Sama koncepcija modela pri kateri je motor nameščen na nosilcu  višje za krilom dobro »prenaša« tudi trše pristanke direktno na nos modela, ki bi pri namestitvi motorja v nosu zagotovo povzročili najmanj poškodbo pogonskega propelerja.


BETA 1400 je namenjena popolnim začetnikom, ki pod nadzorom izkušenega pilota nabirajo znanje pilotaže, kakor tudi izkušenim pilotom, ki si želijo sprostitve in malo rekreacijskega letenja. Letalne lastnosti BETE so primerne za začetnike, ki se seznanjajo s koordiniranim letenjem, saj omogoča upravljane po nagibu(krilca), smeri in višini. Izkušnje nabrane pri letenju z BETO vam bodo koristile, ko se boste srečali s svojim prvim pravim akrobatskim modelom ali drugo (pol)maketo letala.
Z možnostjo spreminjanja dolžine krmilnih ročic imate možnost mehanske nastavitve velikosti odklonov krmil, tako da izkušenim pilotom pri nastavitvi velikih odklonov omogoča izvedbo praktično vseh osnovnih akrobacij, kot so: premet preko krila, sodček, luping in ostale. Moč motorja omogoča precej strmo vzpenjanje, hkrati pa ne povzroča dodatnih težav manj izkušenim pilotom. BETA 1400 tudi dobro jadra v termiki, tako da ob dobrem termičnem vremenu ostanete v zraku dolgo časa brez uporabe elektromotorja.

Verzija:

KIT- vsebuje model, motor, propeler

ARF- vsebuje model, motor, propeler, krmilnik vrljajev,servomehanihme

RTF (M2) - vsebuje model, motor, propeler, krmilnik vrljajev (ESC), servomehanizme, lipo baterijo, polnilec, RV napravo s sprejemnikom

Tehnični podatki
ProizvajalecPELIKAN
Razpon1400 mm
Površina kril24,5 dm2
Profil krila-
Dolžina940 mm
Teža650- 720 g
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Začetniški model BETA 1400 V2
Vaša ocena